Webdesign@Home

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Zoals men vroeger de telefoongids opensloeg kijkt men nu op het internet voor meer informatie. Alleen daarom moet u eigenlijk al een website maken! U moet op het internet te vinden zijn. Velen hebben tot op de dag van vandaag nog steeds geen website, of een website die niet meer up to date is, en niet onderhouden wordt. Altijd online 24 uur per dag, zeven dagen per week is een prachtige manier om met geïnteresseerden te communiceren over de hele wereld. Door overal uw website te vermelden, denk aan drukwerk, advertenties, blogs en dergelijke, krijgt u bezoekers die u anders nooit gevonden zouden hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw voicemail inspreken dat de beller voor meer informatie op uw eigen website kan kijken.

Webdesign@Home is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van websites op maat voor particulieren,verenigingen en kleine zelfstandigen. Wij beschikken over de nodige knowhow om van uw website uw visitekaartje te maken op het World Wide Web. Uit officiële cijfers blijkt dat een grote groep mensen van de bevolking gebruikt maakt van het internet om specifieke producten en diensten te zoeken. Door middel van een eigen website kan U uw commerciële ideeën, producten, diensten, hobby's aan de wereld duidelijk maken. Webdesign@Home staat voor modern en effectief website design. Aan de hand van webstandaarden en nieuwe technieken, ontwikkellen we gebruiksvriendelijke websites die scoren bij uw doelgroep.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, webdesign is er voor iedereen. Als één van de weinigen werken wij met vaste prijzen. Bij ons hoeft u niet extra te betalen voor een foto meer of minder, of voor het scannen van plaatjes/foto's. Ook werken wij niet met uurtarieven terwijl u geen idee heeft hoelang wij met uw website bezig zijn. Als u ons een opdracht geeft voor een design weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende (financiële) verrassingen te staan. U kunt uw tekst digitaal of zelfs handgeschreven aanleveren. Uiteraard leveren wij uw website in foutloos Nederlands af.

 
Zoek
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu